HOCTOP - player database.

Discussion in 'General' started by LordSuteo, May 15, 2016.

  1. gmaaronskie

    gmaaronskie New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 16, 2015
    Hoctop i know you have really job creating this website, but i played this game about 3 years i don't know why my database didn't show up, i got gold league in last season. Hope you fix this problem :)
    ign: gmaaronskie
    world, IOS
     

    Attached Files:

  2. Riley12301

    Riley12301 Gambler :D Staff Member

    Messages:
    1,166
    Likes Received:
    1,146
    Joined:
    Mar 18, 2016
    @HocTop

    Are you going to update the website for the new ranked season?
    Also my account does not update with the pick history and number of games for every hero. Is this fixable? Thanks.
     
    meteorologist likes this.
  3. HocTop

    HocTop Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    86
    Joined:
    May 16, 2016
    Hi guys.
    Sorry for that I just cannot find a time to fix some issues (and time for new features).
    I just fixed issue related to current season (before few days 10 season, yeah) and now you can see rank info related to 9 season (all data include main page will be updated soon)
    About profiles that doesn't updated (last seen / pick history / etc). I still looking what's wrong there.
     
    Last edited: Dec 1, 2016
  4. HocTop

    HocTop Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    86
    Joined:
    May 16, 2016
    New feature - last purchases is now available (as new tab)
    [​IMG]
     
  5. Riley12301

    Riley12301 Gambler :D Staff Member

    Messages:
    1,166
    Likes Received:
    1,146
    Joined:
    Mar 18, 2016
    Lol! Funny. I think the cost is not correct however. Any way of fixing that?
     
    meteorologist likes this.
  6. HocTop

    HocTop Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    86
    Joined:
    May 16, 2016
    Where is cost is not correct?

    upd: Oh ok, seems I found it. Swapped runes and essential.
     
    Last edited: Dec 4, 2016
  7. Riley12301

    Riley12301 Gambler :D Staff Member

    Messages:
    1,166
    Likes Received:
    1,146
    Joined:
    Mar 18, 2016
    Well,

    Gold inscriptions do not have a price unless you change them (4000 emblems/150 runes)
    Silver inscriptions have a price of 675 emblems
    Bronze inscriptions have a price of 150 emblems
    Tablets cost 2000 emblems a piece

    Fragments= lottery (This is correct)
    Fragments can also be bought with essences though.

    Also some things can be bought with both emblems and runes, so the price would differ there.

    Looking at my own purchase history the runes and essences seem to be mixed up

    For example: "Fragments of Solstice Elf" says "977 runes" instead of 977 essences.

    And "Conquerors Flagstaff" should say "560 runes" instead of 560 essential.

    Also when it says gold, it should say emblems.
    And essential should be essences.

    This is the English version I am looking at btw.
     
    HocTop likes this.
  8. HocTop

    HocTop Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    86
    Joined:
    May 16, 2016
    I much appreciated for your feedback!
    Now fixed everything that you mentioned. Please check it now.
    About inscriptions and price (emblems / runes / etc). As GL recorded this kind of purchases so I show.
     
    Riley12301 likes this.
  9. Riley12301

    Riley12301 Gambler :D Staff Member

    Messages:
    1,166
    Likes Received:
    1,146
    Joined:
    Mar 18, 2016
    Everything looks good, except for 2 things.

    1. On some of the tablets, but not all of them, it says "20" emblems instead of 2000 emblems.
    2. ONLY on the gold inscriptions it does say "150 emblems" where it should say 150 runes.
    (This could be a problem though because it can be bought with both emblems and runes.)
     
  10. Riley12301

    Riley12301 Gambler :D Staff Member

    Messages:
    1,166
    Likes Received:
    1,146
    Joined:
    Mar 18, 2016
    Here are the images of what I noticed. All of the tablets should be 2000 emblems.

    These are wrong, all should say 2000 emblems.
    IMG_4242.jpg

    IMG_4243.jpg


    This is correct, all tablets should say this.
    IMG_4244.jpg
     
  11. HocTop

    HocTop Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    86
    Joined:
    May 16, 2016
    Ok thanks! Will try to find bug.
     
    Riley12301 likes this.
  12. HocTop

    HocTop Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    86
    Joined:
    May 16, 2016
    Now things for runes are hidden for privacy.
    Probably there will be an option in profile to turn it on/off.
     

Share This Page